OVER ONS

HOE HET BEGON

Na ruim 20 jaar ervaring op te hebben gedaan als schilder, begon Simon in 2000 voor zichzelf en startte een eenmanszaak. Acht jaar later kwam Stan erbij als leerling schilder. Nadat Stan in 2010 zijn diploma behaalde, besloten Simon en Stan een V.O.F. op te richten.

In dat zelfde jaar begon Stef aan zijn opleiding als schilder, aan het Espeq in Heerhugowaard. In 2012 kwam ook Stef in de V.O.F. Vanaf dat moment kreeg de V.O.F. de huidige naam: Schildersbedrijf S. de Koning & Zns.

Veelzijdig schilderwerk

Restauratie of verbouwing, kleine klussen aan huis of grotere nieuwbouw projecten? Onze schilders zijn zeer geschikte partners in onderhoud. Het veelzijdige team bestaat uit gespecialiseerde vakmannen. Zo hebben wij altijd een schilder in huis die uw project tot een prachtig eindresultaat brengt.

Kwalitatief eindproduct

Door onze heldere communicatie, duidelijke afspraken en transparantie in prijzen zijn wij een betrouwbare partner voor uw schilderwerk. Wij beschikken uiteraard over de juiste vakkennis en hebben in de loop der jaren veel ervaring opgedaan in de praktijk. Dankzij de uitgebreide kennis van kleurgebruik en verftechnieken zorgen wij voor een duurzaam en kwalitatief eindproduct.

Uw ervaren vakman

Met ruim 15 jaar aan ervaring is ons schildersbedrijf uitgegroeid tot een gedegen en betrouwbare adviseur en uitvoerder wanneer het om uw schilderwerk gaat.
Ons bedrijf werkt volgens de laatste technieken en veiligheidsvoorschriften, waardoor wij een hoge kwaliteit in schilderwerk leveren.

SCHILDERSBEDRIJF S. DE KONING & ZNs.

Of u nu uw complete woning van binnen en van buiten geschilderd wilt hebben, of uw kozijnen en deuren hebben een opknapbeurt nodig, de schilders van Schildersbedrijf De Koning zijn veelzijdige vakmannen die met iedere klus raad weten.

VOORWAARDEN

CONTACT GEGEVENS

Molenwiek 23

1777 HW  Hippolytushoef

Tel: 0227 593 667

WhatsApp: 0613209621

info@dekoning-schilders.nl