DIENSTEN

Schildersbedrijf De Koning biedt naast
onderhoudsschilderwerk de volgende diensten:

VRAAG EEN OFFERTE AAN

WANDEN
EN PLAFONDS

Wanden en plafonds werken wij strak en stijlvol af met het gewenste product. Wij plakken af, plamuren, schuren, grondverven, schilderen of lakken.

 

RAMEN, DEUREN
EN KOZIJNEN

De kwaliteit van schilderwerk beïnvloedt de uitstraling van een pand of woning. Schilderwerk aan kozijnen, deuren, plinten, trappen, vloeren of complete keukens is bij ons in vertrouwde en ervaren handen.

 

MEERJAREN
PLANNING

Met een meerjarenplanning voor uw buitenschilderwerk bent u 10 jaar verzekerd van goed onderhouden ramen, deuren en kozijnen. Uw gehele ‘buitenboel’ wordt meerdere keren geschilderd en er is tussentijds extra aandacht voor de zogenoemde liggende delen.

 

HOUTROT

Herstel van door houtrot aangetast houtwerk is bij schildersbedrijf De Koning in vertrouwde handen. Wij beschikken over kennis en vaardigheden om uw kozijnen, deuren en ramen duurzaam te herstellen en verder te beschermen tegen houtrot.

 

WANDAFWERKING

Ook voor behangklussen kunt u bij ons terecht. Door middel van stomen verwijderen wij het oude behang, waarna we de ondergrond gereed maken. Hierna kunnen de wanden worden behangen en afgewerkt met alle voorkomde scan- en glasweefsel producten.

 

Verfspuiten

Voor het verfspuiten van uw woning of bedrijfspand kunt u bij ons terecht. In veel gevallen kan verfspuiten een stuk voordeliger uitpakken, bijvoorbeeld als u een nieuwbouwwoning heeft of als uw woning geheel leeg staat.

Wilt u weten of verfspuiten voordelig uit kan pakken voor uw klus, vraag het gerust.

Glas werkzaamheden

Of het voor ruitschade is, of u wilt uw woning beter isoleren met isolerende beglazing, ook dat kunnen wij voor u verzorgen.

 

ONS WERKGEBIED

Het werkgebied van Schildersbedrijf De Koning ligt voornamelijk binnen gemeente Hollands Kroon. Maar ook buiten de gemeentegrenzen kent ons team van goedgeschoolde en ervaren schilders goed de weg.

SCHILDERSBEDRIJF S. DE KONING & ZNs.

Of u nu uw complete woning van binnen en van buiten geschilderd wilt hebben, of uw kozijnen en deuren hebben een opknapbeurt nodig, de schilders van Schildersbedrijf De Koning zijn veelzijdige vakmannen die met iedere klus raad weten.

VOORWAARDEN

CONTACT GEGEVENS

Molenwiek 23

1777 HW  Hippolytushoef

Tel: 0227 593 667

WhatsApp: 0613209621

info@dekoning-schilders.nl